-9%
,

Vaporesso Renova Zero Pod Mod

(1 müşteri incelemesi)
  • Ultra Dayanıklı Metal Dış Tasarım
  • Ultra Dayanıklı Pod Seti (31×13,5×80,2mm)
  • 1X Zero Mod
  • 1X 2ml PCTG Pod
  • 1X USB Kablo
  • 1X 10ml likit dökme şişesi
  • 1X Garanti Belgesi
  • 1X Kullanım Kılavuzu
  • Entegre 650mAh Şarj Edilebilir Pil
  • Yeniden Doldurulabilir 2 mL Tank (Likit Kapsül)
  • Ultra Dayanıklı Metal Dış Tasarım
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

Durumu:

Stokta yok

259,00  285,00 

Temizle

Vaporesso Renova Zero Pod Mod

Vaporesso Renova Zero Pod Mod sıradan elektronik sigaraların dışına çıkmış ve farkını ortaya koymuştur. Hem içim zevki hem de kullanışlı olmasıyla rakiplerine açık ara fark atacak nitelikte özelliklere sahiptir. Pod Mod Cihazımız küçük ve dolu bir tasarıma sahiptir. Dışının metal olmasından dolayı darbelere karşı dayanıklıdır. 650mAh şarj edilebilir bataryası ile hem uzun hem keyifli kullanış sağlar. Renova Zero 1.6 mL yeniden doldurulabilir podları ile uzun süre elektronik sigara keyfi çıkarmanıza yardımcı olur. Rengarenk metalimsi dış yüzeyi, ışıklı tek tuşu, göz alıcı renkler ile dikkatleri üzerine çeken bir dış tasarıma sahiptir. Aynı zamanda likit aktarımında akıntı ve sızıntıları engellemek için PTF (Press To Fill) teknolojisi kullanılmıştır. Ayrıca Vaporesso Renova Zero Pod Amerika Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır.

renova-zero-pod-afis-2-700x530 Vaporesso Renova Zero Pod Mod

İçerik ve Özellik

Ultra Dayanıklı Pod Seti (31×13,5×80,2mm)

1X Zero Mod

1X 2ml PCTG Pod

1X USB Kablo

1X 10ml likit dökme şişesi

1X Garanti Belgesi

1X Kullanım Kılavuzu

Entegre 650mAh Şarj Edilebilir Pil

Yeniden Doldurulabilir 2 mL Tank (Likit Kapsül)

Ultra Dayanıklı Metal Dış Tasarım

 

renova-zero-pod-afis-3-700x555 Vaporesso Renova Zero Pod Mod renova-zero-pod-afis-4-700x653 Vaporesso Renova Zero Pod Mod

zero_2-700x368 Vaporesso Renova Zero Pod Mod renova-zero-pod-afis-10-700x268 Vaporesso Renova Zero Pod Mod

1 Yorum Mevcut

4.0 Ortalama
0
1
0
0
0

Bir Yorum Ekleyin

  1. Ümit (doğrulanmış kullanıcı)

    Cihazın dışı metal malzemeden ve boyası kaliteli görünüyor, soyulma vs yok. Likit akıtma yok, likit doldurması basit ve kapaklı olanlardan daha iyi. Pili kağıt üzerinde az gibi görünsede büyük cihazlar kadar enerji istemediği için 1 gün çıkarır, çıkarmasa bile şarj süresi 1 saat sürmüyor zaten. Sadece 1 kez nefes çekmeme rağmen ateşleme yapmadı ısrarla, kapatıp tekrar açtım düzeldi. Likit vardı içinde ama coil koruma amaçlı az diye ateşleme yapmamış olabilir, emin değilim. Tek sıkıntısı kartuş fiyatı, bundan daha ucuza kartuşu olan modeller var. Görsel anlamda beğendi iseniz kalite anlamında şüpheniz olmasın.

    Ümit

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.