-22%

Vape Salt Blackberry 30ml – Salt Likit

  • Böğürtlen Aromalı
  • Premium Likit
  • Çocuk Korumalı Kapak
  • VG / PG Oranı: 80/20
  • Likit Boyutu: 30 ml
  • Üretici Ülke : Türkiye
  • Nikotin Seçeneği : 30 mg – 50 mg
  • Ultra Düşük Watt ve Pod Tabanlı Sistem İçin Hazırlanmıştır
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

69,00  89,00 

Temizle
  • Böğürtlen Aromalı
  • Premium Likit
  • Çocuk Korumalı Kapak
  • VG / PG Oranı: 80/20
  • Likit Boyutu: 30 ml
  • Menşei : Türkiye
  • Nikotin Seçeneği : 30mg – 50mg
  • Ultra Düşük Watt ve Pod Tabanlı Sistem İçin Hazırlanmıştır

 

WhatsApp-Image-2020-01-04-at-23.11.51-700x525 Vape Salt Blackberry 30ml - Salt Likit

Salt Likit Nedir ?

Elektronik sigara kullanan bireyler daha çok nikotinli likitler kullanıyor. Bunun için de her nikotin bazının aslında bir boğaz vurumu oluyor. Aynı zamanda da bir doygunluk düzeyi de oluşuyor. Son zamanlarda ortaya konulan incelemeler gösteriyor ki tuz nikotinin metabolizma üzerinde daha etkili olduğu, yani daha çabuk kana karışarak uzun bir süre nikotin gereksinimini karşılayacak şekilde tatmin edici bir tür olduğunu gösteriyor.

Baz Nikotinden Farkları

Baz nikotini ile kıyaslandığında bu türün hem daha doyurucu hem de boğaz üzerinde yakma, acı tat bırakma gibi istenmeyen durumlar da gözlenmiyor. Gerçek sigara ile karşılaştırıldığında ise neredeyse aynı oranda boğaz vurumu ile kendini ispat eden salt likit ürünü son zamanlarda ülkemizde de çok fazla rağbet görüyor.

0 Yorum Mevcut

0.0 Ortalama
0
0
0
0
0

İlk Yorumu Siz Yapın “Vape Salt Blackberry 30ml – Salt Likit”

Henüz bir yorum yok.

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.