-33%

SMOK NOVO Pod Sistem Kit

(1 müşteri incelemesi)
Standart Paket İçeriği
  • 1 x NOVO Pod Sistemi
  • 2 x NOVO Yedek Pod
  • 1 x MicroUSB Kablosu
  • 1 x Kullanım Kılavuzu
  • 1 x Garanti Belgesi

Özellikleri

Watt Çıkış Aralığı: 10-16W
LED Işık Pil Göstergesi
Kobra Kaplama Panelleri – Zarif Tasarım
Doldurulabilir Pod Sistemi – Değiştirilebilir Kartuş
Ergonomik Kavisli Ağızlık
8 Saniye Kesme Koruması
Kısa devre koruması
Düşük Voltaj uyarısı
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

Durumu:

Stokta yok

199,00  299,00 

Temizle

SMOK NOVO Pod Sistem Kit

SMOK NOVO Taşınabilir Pod Seti, 450mAh şarj edilebilir pil ve 2mL yeniden doldurulabilir kapsüllerle çarpıcı bir başyapıt için mükemmel bir kobra kaplamalı tasarlanmış lüks bir vape pod sistemi olarak piyasada yerini almıştır.
SMOK NOVO Ultra Taşınabilir Pod Sistem Kit – 450mAh
SMOK NOVO Taşınabilir Pod Seti, 450mAh şarj edilebilir pil ve 2mL yeniden doldurulabilir kapsüllerle çarpıcı bir başyapıt için mükemmel bir kobra kaplamalı tasarlanmış lüks bir vape pod sistemi olarak piyasada yerini almıştır. Görsel olarak etkileyici tasarım elemanlarıyla bir araya getirilmiş konforlu eğrilik hatları ile tasarlanan SMOK NOVO, kompakt boyutundan dolayı gizli bir fonksiyonel vape kullanmaya devam ederken dikkat çekiyor.
SMOK dahili olarak, anında pil ömrü geri bildirimi sağlamak için akıllı LED ışık göstergesi ile NOVO içinde 450mAh şarj edilebilir bir batarya entegre edilerek microUSB portu üzerinden rahatlıkla şarj edilebilir. SMOK NOVO Pod Sistemi, 10 ila 16W arasında bir voltaj aralığına sahiptir ve basit bir çekme solumu gibi bir çekme ile harekete geçirme mekanizması tarafından aktive edilir. Ergonomik olarak tasarlanabilen yeniden doldurulabilir kapsül, bir eğrilik ağızlığı, nic tuzları için 2 mL e-likit ve bir hava tahrikli yan hava akımı sistemi içerir. Atomizör çekirdeği, optimum buhar üretimi ve lezzet artırımı sağlamak için kapalı olan özel bir pamuk kullanılarak kapsül içine entegre edilmiştir.
Novo-Kit-11-2-700x264 SMOK NOVO Pod Sistem Kit

SMOK NOVO Özellikleri

Boyutlar – 14.3 mm x 24.3 mm x 88.3 mm
Entegre 450mAh Şarj Edilebilir Pil
Watt Çıkış Aralığı: 10-16W
Voltaj Giriş Aralığı: 3.3-4.2V
Doğrudan Voltaj Bazlı Çıkış
Ultra Taşınabilir Sistem
Draw-Aktive Atış Mekanizması
LED Işık Pil Göstergesi
Kobra Kaplama Panelleri – Zarif Tasarım
Doldurulabilir Pod Sistemi – Değiştirilebilir Kartuş
2 mL E-Likit Kapasitesi – Yan Doldurma Yuvası
Yatay Bobin Atomizer
Hava Tahrikli Pod Sistemi
Ergonomik Kavisli Ağızlık
8 Saniye Kesme Koruması
Kısa devre koruması
Düşük Voltaj uyarısı
MicroUSB Liman Şarj Sistemi
Propreiter Mıknatıslanmış Bağlantı
Prizma Kromlu Cobra Tasarımında Mevcut – Siyah, Kırmızı, Beyaz, Gökkuşağı
smok-novo-kit-7-700x447 SMOK NOVO Pod Sistem Kit
smok-novo-kit-8-700x442 SMOK NOVO Pod Sistem Kit

Marka

Smok

SMOK Markasına ait tüm ürünlere bu bölümden ulaşabilirsiniz.

1 Yorum Mevcut

5.0 Ortalama
1
0
0
0
0

Bir Yorum Ekleyin

  1. cihan.unal (doğrulanmış kullanıcı)

    Ürünü almadan önce araştırma yaptım. Muadili ürünlere göre batarya mah değeri diğerlerine göre yüksek. Tuşsuz hava sensörlü olması bence daha iyi. Hızlı gönderim ve whatsapp üzerinden destek konusunda gerçekten memnunum. Sorularınıza hızlı şekilde yardım ediyorlar. Güvenerek alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

    cihan.unal

    • Teoman (store manager)

      güzel yorumunuz bizi çok mutlu etti,
      Ürünü beğenmenize sevindik, keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle.

      Teoman

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.