SMOK NORD Yedek Coil (5’li Paket)

(8 müşteri incelemesi)

SMOK NORD Yedek Coilleri, NORD Pod Sistemi için 0.6ohm Mesh Coil, 1.4ohm Seramik Coil ve 1.4ohm Standart Coil içeren dinamik bir atomizer yapı seçeneği sunar. 5’li pakette geliyor.

  • 0.6 oHm NORD Mesh Coil
  • 1.4 oHm  NORD Seramik Coil
  • 1.4 oHm  NORD Standart Coil

 

1. Çok Satan bu kategoride Pod Yedek Parça
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

149,00 

Temizle

SMOK NORD Coil SEÇİMİ

Likit Haznesini doldurun ve SMOK Nord Yedek Coiller  ile Siz en uygun içimin tadını çıkarın. Nord’un devrim niteliğindeki tasarımı, aradığınız içim keyfine uygun coil seçme seçeneği sunar.

SMOK Nord’unuz için uygun, Buharları sıkıştıran yoğun bir nefes arıyorsanız, 0.6ohm paslanmaz mesh Coil en iyi çözümdür. Bu coil, VG oranının yüksek olduğu standart likitler için en iyisidir.

1.0 oHm’luk seramik coil Aroma sevenler için en iyisidir ve 1.4ohm’luk standart Nord coil, Salt Nikotin ve boğaz vuruşlarına göre hazırlanmıştır.

Seçimlerinizi buna göre yaptığınızda aradığınız lezzeti bulacaksınız.

Marka

Smok

SMOK Markasına ait tüm ürünlere bu bölümden ulaşabilirsiniz.

8 Yorum Mevcut

5.0 Ortalama
8
0
0
0
0

Bir Yorum Ekleyin

  1. Murat BIYYIK (doğrulanmış kullanıcı)

    Hizli kargo basarili urunler orjinal

    Murat BIYYIK

  2. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    regular yerine seramik tercih edilmeli! hüp hüp diye likit çekmiyosun ferah bir içim sağlıyor efsane deneyin.

    İsimsiz

  3. CİHANGİR B. (doğrulanmış kullanıcı)

    Sipariş verdim doğru ürün zamanında geldi. Sorun yaşamadım teşekkürler.

    CİHANGİR B.

  4. Murat Fidan (doğrulanmış kullanıcı)

    Iyi

    Murat Fidan

  5. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    iyi

    İsimsiz

  6. Burak A. (doğrulanmış kullanıcı)

    Orijinal Coil

    Burak A.

  7. Samet Y. (doğrulanmış kullanıcı)

    Başarılı

    Samet Y.

  8. Ahmet Arslanşen (doğrulanmış kullanıcı)

    Ürün gayet güzel

    Ahmet Arslanşen

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.