Smok infinix 1 Pod

SMOK Infinix Özellikleri:
Boyut: 12.5 x 11 x 110mm
Ağırlık: 22g
Pil Kapasitesi: 250mAh
Güç Aralığı: 10w-16w
Likit Kapasitesi: 2ml

SMOK Infinix Kit İçeriği:
1 x Infinix Cihazı
2 x Pod
1 x USB Kablosu
1 x Kullanım Kılavuzu
1 x Likit Enjeksiyon Şişesi

Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

Durumu:

Stokta yok

260,00 

Temizle

Smok infinix Pod (Kartuş) < için Tıklayın

Piyasaya sunulduğundan beri, SMOK sürekli olarak esigarayı dünyaya tanıtan lider markalardan biri olmuştur – ve yine bunu SMOK Infinix ile yaptılar! Şık ve zarif bir görünüme sahip bu kompakt pod cihazı, istediğiniz zaman, istediğiniz yerde teslim etmeye hazır olmayı vaat ediyor. SMOK, iki adet hava tahrikli kapsül içererek kullanımı çok kolaylaştırıyor – çalıştırmak için sadece nefes almak yeterli ve SMOK cihazından beklediğiniz performansı sağlamak için canlanıyor.

Ayrıca Likit lezzet seçenekleriyle de hiçbir zaman sınırlandırılmayacaksınız – Infinix’in Podları 2 ml kapasiteye sahip ve yeniden doldurulabilir, böylece hangi lezzetleri kullanırsanız kullanın. SMOK’un önde gelen güvenlik özellikleri arasında, 8 saniyelik ayarlı kesme, kısa devre ve düşük voltaj koruması bulunur. Herhangi bir durumda ihtiyacınıza cevap verecek harika bir cihaz arıyorsanız, SMOK Infinix’ten başkasına bakmayın!

SMOK Infinix Kit, 2019 için sigaratech.com 10 En İyi Pod Sisteminde bulunuyor.

Pod dolumu için mutlaka Salt likit kullanın.

Smok-infinix-Pod-sigaratech.com-1 Smok infinix 1 Pod

Marka

Smok

SMOK Markasına ait tüm ürünlere bu bölümden ulaşabilirsiniz.

0 Yorum Mevcut

0.0 Ortalama
0
0
0
0
0

İlk Yorumu Siz Yapın “Smok infinix 1 Pod”

Henüz bir yorum yok.

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.