PUFF PLUS MIXED BERRIES

  • Kullan-at Pod Cihazı Bakım, Şarj veya Yeniden Dolum Gerektirmez
  • Önceden Doldurulmuş: 3.2 mL Özel Salt Likit
  • Dahili Batarya: 550mAh
  • Önceden şarj edilmiştir, etkinleştirmek için cihazı sadece pufflaman yeter
  • Salt Nikotin: % 5 (50MG) Doğru sigara tarzı boğaz vuruşu için içeride Salt Nic vardır
  • Tek kullanımlık başına yaklaşık 800’den fazla Puf
  • Kompakt, Hafif ve Taşınabilir
  • PUFF BAR PLUS’ınızın likiti veya pili bittikten sonra, yenisini satın almanız yeterlidir.
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

180,00 

puff-bar-banner-1 PUFF PLUS MIXED BERRIES

 

Dağ meyveleri dolu bir deneyim mi istiyorsunuz? Lezzetli tatlı çilekler, ahududular ve yaban mersini ile bu lezzetli meyve karışımını oluşturan Puff Bar Plus Mixed Berries ile daha fazla kendinizi yormayın. Her üç meyveyi de seviyorsanız, buna kesinlikle bayılacaksınız!

Özellikler:

– Kullan-at Pod Cihazı Bakım, Şarj veya Yeniden Dolum Gerektirmez

– Önceden Doldurulmuş: 3.2 mL Özel Salt Likit

– Dahili Batarya: 550mAh

– Önceden şarj edilmiştir, etkinleştirmek için cihazı sadece pufflaman yeter

– Salt Nikotin: % 5 (50MG) Doğru sigara tarzı boğaz vuruşu için içeride Salt Nic vardır

– Tek kullanımlık başına yaklaşık 800’den fazla Puf

– Kompakt, Hafif ve Taşınabilir

550mAh pil ve doğrudan çekme sistemi kullanan Puff Bar PLUS, herhangi bir şarj veya karmaşık ayarlar olmadan mükemmel lezzet sunmak için yeterli güce sahiptir. PUFF PLUS, piyasadaki en uzun ömürlü tek kullanımlıktır. Önceden doldurulmuş cihazı çalıştırmak için sadece nefes alın. PUFF BAR PLUS’ınızın likiti veya pili bittikten sonra, yenisini satın almanız yeterlidir.puff_-_bar_-_plus_-_disposable_-_bundlel_-_vape PUFF PLUS MIXED BERRIES

Marka

Puff Bar

PUFF Bar kullan at, hepsi bir arada bir elektronik sigara cihazıdır. Bunu sigaraya daha ucuz ve daha sağlıklı bir alternatif olarak düşünün, sigaranın birçok olumsuz yan etkisinin olmadığı bir yeni nesil esigara düşünün. % 5 Salt nikotin ve aroma ile tıbbi sınıf ıslatılmış pamuktan yapılan PUFF Bar, kanserojenleri yakmadan buhar üretmek için sıvıyı ısıtır. PUFF Bar birçok farklı aromaya sahiptir. Çubuğun aroması ambalajın ön tarafına yazar ve PUFF BAR'ınızın rengi de tadını gösterir. PUFF BAR'IN AVANTAJLARI NELERDİR ? 2 adet PUFFBAR (2 x 1.3ml=2.6 ml) kullanımı yaklaşık 4 adet 0.7 ml (4 x 0.7ml=2.8 ml) Pod kullanımına eşdeğer likit (aroma nikotin) tüketimi ve puff sayısı sağlar. Üstelik her kullanımda yeni bir cihaz ve yeni bir batarya kullandığınız için çok daha verimli PUFF kalitesi sağlarsınız. Üstelik cihaz için ayrı pod için ayrı ücret ödemezsiniz. Puff Barlarda sızıntı sorunu olmaz ayrıca batarya dolumu ve likit doldurmak gibi işlemlerle uğraşmazsınız PUFF BAR NASIL KULLANILIR ? PUFF Bar, 300'den fazla puf içerir ve 1.3 ml özel sıvı içerir. Her PUFF Bar, yalnızca cihaz ilk çekimde etkinleşen bir pil içerir ve bu pil 300 puftan fazla süre kullanılabilir. PUFF Bar kullanım sırasında mavi bir ışık yanar. PUFF Bar'ınız tükendiğinde bu ışık yanıp söner. PUFF Bar'ı kullanmak çok kolaydır. Paketinden çıkar ve sadece çekim yapman yeterlidir. Akıtma atomizer değiştirme gibi sorunlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız. PUFF BAR'INIZIN ORİJİNAL OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ ? Orijinal bir Puff Bar aldığınızı doğrulamak için her zaman doğrudan veya yetkili bir satıcıdan satın almanız önerilir. Orijinallik doğrulama için kullanılan dört ana kriter vardır. Doğrulama Kodu Her PUFF Bar kutusunda kazıyabileceğiniz bir kimlik doğrulama etiketi ile kapatılmıştır. Sahte ürünler kullanmaktan kaçınmanın en iyi yolu, PUFF Bar'ınızı kutuda bulunan kimlik doğrulama kodunu kullanarak kayıt sayfamız üzerinden doğrulamaktır. Renk PUFF BAR'ınızın her biri, özel renk tasarımına sahip bir pakette gelir. Çizilmiş pikselli görünüyorsa veya tasarım resmi ambalaj tasarımımızdan farklıysa, genellikle PUFF BAR sahte demektir. Yazı Tipi Kutunun arkasındaki veya yanındaki yazı tipi sapmaları sahte olduğunu gösterebilir. Yazı tipi kutunun her yerinde tutarlı olmalı ve kalınlık veya boyutta belirgin bir sapma olmamalıdır. İÇİNDE Kİ ÖZEL SIVISI PUFF Bar kullanırken, tadı farklı kötüyse ve buhar üretimi pürüzsüz değilse, ürün muhtemelen klondur. Bu durumda, öğeyi hemen kullanmayı bırakmanızı öneririz lütfen sadece orijinal ürün kullanmaya özen gösterelim.

0 Yorum Mevcut

0.0 Ortalama
0
0
0
0
0

İlk Yorumu Siz Yapın “PUFF PLUS MIXED BERRIES”

Henüz bir yorum yok.

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.