PHIX VAPE Karışık Paket – Mix Pod

(1 müşteri incelemesi)
  • 4’lü Karışık Paket
  • Strawberry, spearmint, butterscotch tobacco, ice tobacco
  • Nane – Karamel Tütün – Buz Tütün – Çilek Aromaları
  • 1.5ml PHIX pods
  • Ağırlığa göre %5 nikotin (50 mg nikotin)
  • Kartuş başına 400-440 puf
  • Ağırlığa göre %5 nikotin (50 mg nikotin)
  • PHIX tarafından hazırlanmıştır
  • Maksimum Lezzet için Seramik Coil Kullanır
  • Sızdırmaz kapalı pod sistemi
  • Manyetik Altın Kaplama Bağlantı
  • Coil Durumu: 1.5 oHm
1. Çok Satan bu kategoride PHIX
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

Durumu:

Stokta yok

260,00 

Stokta yok

 

PHIX VAPE Spearmint Pods – Kartuş Hakkında

Tüm iyi Elektronik Sigara başlangıç kitleri otantik ve lezzetli bir tütün e-sıvısına ihtiyaç duyar ve Phix Original Spearmint pod kartuşları sizi asla hayal kırıklığına uğratmaz. Her 1,5ml kapasiteli kapsül yuvası, Phix başlangıç kitinde kolayca yer değiştirir ve otantik, tanınabilir ve zevkli bir tütün tadı sunar. Orijinal Spearmint pod yedekleri, dört paket halinde satılır ve her bir kapsül, kullanımınıza bağlı olarak 440 puf kadar sağlar. Ağırlığınca %5 nikotin (50mg nikotin), tütün aromasıyla mükemmel dengelenmiş bir nikotin vuruşu ve mükemmel bir çift sunar, bu da geleneksel sigaralardan geçiş yapan kullanıcılar için mükemmel bir deneyim oluşturur.

 

PHIX VAPE by MLV Kit – Elektronik Sigara İnceleme

Marka

PHIX

PHIX, bu dünyanın dışından olan muhteşem lezzetleri arayan herkes için yenilikçi bir vape kitidir. PHIX, yıllardır vape topluluğuna katılan ve 2010'dan beri üretim ve ürün geliştirmeye dahil olan Major League Vapers (MLV) tarafından tasarlanmıştır. İyi yapılmış ve yüksek kaliteli likitler ile bir temele sahip olan PHIX by MLV Pod, yenilikçiliğinin bir örneğidir ve donanım tasarımına ve gelişimine taşınır. PHIX için oluşturulan tüm e-likitler, özellikle bu cihaz göz önünde bulundurularak, mükemmel sigara içimi deneyimini yaratarak Brewell MFG tarafından formüle edildi.

1 Yorum Mevcut

5.0 Ortalama
1
0
0
0
0

Bir Yorum Ekleyin

  1. Ahmad Almelhem (doğrulanmış kullanıcı)

    Çok güzel, hızlı kargo oldu. Ürün diğer tüm esigaralardan farklı hem doyurucu hemde kalite olarak daha iyi.
    Amerika ve sadece sigaratech’de var teşekkürler.

    Ahmad Almelhem

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.