-22%
,

PHIX VAPE by MLV Starter Kit

(4 müşteri incelemesi)
  • 1.5ml gerçek kapalı Pod haznesi
  • %5 nikotin yoğunluğunda Podlar
  • 1.4-1.5 ohm
  • 3.7 v Çıkış gücü
  • Kartuş başına 400-450 puf
  • Aşırı şarj koruma çipi
  • 320 mah A sınıfı pil
  • Batarya ışığı göstergesi
  • Oyulmuş PHIX logosu
  • Katı taban tasarımı (taban içeri itilmez)
  • Suya dayanıklı bileşenler
  • Geçişli bir cihazdır (şarj edilirken kullanılabilir)
1. Çok Satan bu kategoride Pod Cihaz
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

Durumu:

Stokta

390,00  499,00 

Stokta

910,00  3 Ürün Toplam

maxresdefault PHIX VAPE by MLV Starter Kit

PHIX VAPOR Elektronik Sigara ( MTL Sigara içimi )

Nefes algılama sensörlü, herhangi bir tuşa basmadan içim yapabileceğimiz şekilde tasarlanmış bir MTL(Sigara İçimi) Buhar Makinesi’dir.

Özel kartuslara sahiptir, dolum ya da sarım yapmanıza gerek yoktur. Cihazın gücüne ve içimine uygun oranda nikotinli likit %1.8(18mg) içerir. Likit markasi Brewell’dır.

– Taşıma kolaylığı
– İçim sıklığı ve keyifli içimi
– Küçük ve şık tasarım
– Her kartuş ortalama 400-450 Puf
– Şarj ömrü günlük 200-250 Puf
– Hızlı ve pratik şarj
– V2 yeni nesil phix cihazı

 

Kutu içeriğinde 1 ad Orijinal Tobacco Pod Çıkmaktadır.

PHIX VAPE by MLV Kit – Elektronik Sigara İnceleme

Marka

PHIX

PHIX, bu dünyanın dışından olan muhteşem lezzetleri arayan herkes için yenilikçi bir vape kitidir. PHIX, yıllardır vape topluluğuna katılan ve 2010'dan beri üretim ve ürün geliştirmeye dahil olan Major League Vapers (MLV) tarafından tasarlanmıştır. İyi yapılmış ve yüksek kaliteli likitler ile bir temele sahip olan PHIX by MLV Pod, yenilikçiliğinin bir örneğidir ve donanım tasarımına ve gelişimine taşınır. PHIX için oluşturulan tüm e-likitler, özellikle bu cihaz göz önünde bulundurularak, mükemmel sigara içimi deneyimini yaratarak Brewell MFG tarafından formüle edildi.

Brewell MFG tarafından hazırlanmış lezzetler

(Başlangıç Kitinde, bir adet Orijinal Blend Tobacco Phix şarj cihazı bulunan 1 kapsül bulunur)

  • 1.5ml gerçek kapalı döngü sistemi
  • % 5 nikotin yoğunluğunda Podlar
  • 1.4-1.5 ohm
  • 3.7 v Çıkış gücü
  • Kartuş başına 400-450 puf
  • Aşırı şarj koruma çipi
  • 320 mah A sınıfı pil
  • Batarya ışığı göstergesi
  • Oyulmuş PHIX logosu
  • Katı taban tasarımı (taban içeri itilmez)
  • Suya dayanıklı bileşenler
  • Geçiş olarak kullanılabilir

Tüm likitler tescillidir ve bu cihaz ve kapsül için özel olarak formüle edilmiştir. Formülasyonumuz %5 nikotinle mükemmel miktarda boğaza vurum ve doyuruculuk sağlar.

Geçişli bir cihazdır (şarj edilirken kullanılabilir)
0.5-1 amper şarj adaptörü kullanmanız önerilir – Bilgisayardan hızlı ve kolayca şarj edebilirsiniz.

4 Yorum Mevcut

5.0 Ortalama
4
0
0
0
0

Bir Yorum Ekleyin

  1. Murat Baykal (doğrulanmış kullanıcı)

    🤓

    Murat Baykal

  2. Sefa CANIM (doğrulanmış kullanıcı)

    smok infinix ve juul kullandım.ama bu pod mod hepsinden daha iyi bence.kartuş dolumunuda özel yöntemimle yapıyorum.seramik coil olması güzel.smok infinix te pamuk olduğu için sıçratma yapıyor.juul de de sıçratma oluyor.bence eniyisi bu.

    Sefa CANIM

  3. Sefa (doğrulanmış kullanıcı)

    juul ve smok infinix te aldım fakat phix in onüne kimse geçemez.gerçekten güzel bi nakine.

    Sefa

  4. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    Hızlı kargo

    İsimsiz

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.