-24%
,

Nasty Juice Salt – Reborn Silver Blend 30ml Likit

(2 müşteri incelemesi)
  • POD sistem elektronik sigaralar için uygun
  • Pg oranı : %50
  • Vg oranı: %50
  • Şişe boyutu: 30ml
  • Nikotin seçenekleri: 35mg – 50mg
  • Aroma: Tütün ve Vanilya Aromalıdır.
1. Çok Satan bu kategoride Nasty Juice
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

Durumu:

Stokta yok

105,00  138,00 

Temizle

Nasty Juice Salt – Reborn Silver Blend 30ml Likit

Nasty-Salt-Reborn-Product Nasty Juice Salt - Reborn Silver Blend 30ml LikitNasty Juice Salt – Reborn Silver Blend Likit 30ml boyutunda premium kalitede bir üründür. Tütün ve Vanilya aromalıdır. Günlük kullanıma uygundur. Malezya’ da üretilen en kaliteli likit markasıdır. Marka 2016′ da Polonya Vape Award ödüllerinde en iyi meyveli likit ödülünün sahibi olmuştur. Sigara bağımlılığından kurtulurken meyve aromalarının tatlarının keyfine varmak istiyorsanız bu likiti denemelisiniz.Dillinger’ın boğazı vurumu yumuşak ve zariftir. Herhangi bir yanma ya da kıvılcım hissi yoktur, bu da boğaz rahatsızlığı hakkında endişelenmenize gerek kalmaksızın istediğiniz en büyük hazzı alabileceğiniz anlamına gelir.

  • POD sistem elektronik sigaralar için uygun
  • Pg oranı : %50
  • Vg oranı: %50
  • Şişe boyutu: 30ml
  • Nikotin seçenekleri: 35mg – 50mg
  • Aroma: Tütün ve Vanilya Aromalıdır.

2 Yorum Mevcut

5.0 Ortalama
2
0
0
0
0

Bir Yorum Ekleyin

  1. Ümit (doğrulanmış kullanıcı)

    Salt olmayan normal versiyonu favorimdi zaten. Buda gayet güzel ama sadece normal olanda ki kadar aroma alamadım ama pod cihazı ile de alakalı sonuçta bu.

    Ümit

  2. aziz emre gençay (doğrulanmış kullanıcı)

    Mükemmel aroma

    aziz emre gençay

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.