JUUL Pod Classic Tobacco Kartuş (4 adet)

(1 müşteri incelemesi)
  • Pakette 4 adet pod vardır.
  • Her bir JUUL Pod, özel 0.7ml likit içerir.
  • Klasik tütün tadında
  • % 5 nikotin
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

Durumu:

Stokta yok

230,00 

Stokta yok

JUUL Pods Classic Tobacco
Klasik tütün tadında

% 5 nikotin (20mg nikotin)

Pakette 4 adet pod vardır.
Her bir JUUL Pod, özel 0.7ml likit içerir.

Juul kartuş nedir?

Tabi ki Juul elektronik sigaraları; hafif ve zararsız içim keyfiyle her çeşit kullanıcıya hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Fakat bazı ‘ağır sigara içicileri’ olarak tabir edilen kısımdaki müşteriler, sigaradan elektronik olanına geçerken bazı sorunlar yaşamaktadırlar. Bu sorunlardan en büyüğü yetersiz nikotin oranıdır. Juul; müşterilerin isteklerine daha iyi cevap vermek adına bu konuda da kendisini geliştirmiştir. ‘Juul kartuş’ olarak adlandırılan sıvı bir nikotin formülü oluşturmuştur. Bu formül, Juul elektronik sigaralarının içerisine karıştırılarak daha çok nikotin tadımına yardımcı olur. Bu sayede klasik sigara kullanıcılarının geçiş süreci daha sağlıklı bir şekilde tamamlanır.

Juul kartuş; bağımlılık seviyesini zamanla azaltmak ve geleneksel sigaranın zararlarını büyük oranda indirmek için ortaya çıkarılmış olan bir formüldür. Juul’un normal kullanımında içerisinde bulunan e- sıvılara; bazı etken maddeler de dahil edilerek bu süreç hızlandırılır. Nikotin tuzlarının formülüne eklenen benzoik asit bu maddelerden bir tanesidir. Bu karışım sayesinde Juul elektronik sigara kullanımı daha iyi bir memnuniyet garantisi verir. Bu sırada oluşabilecek lezzet sorunları da laboratuvarlarda incelenmiş ve gerekli tedbirler alınmıştır. Böyle bir kullanımı tercih eden müşterilerin e- sıvılarına, spesifik tatlar içeren aroma bileşenleri eklenerek; güzel bir koku salınımı sağlanır. Nikotin kullanımının da sebebi bellidir. Yanıcı sigaraların ortaya çıkarttığı kimyasalların oluşmasını önlemek, kişilerin geçiş sürecini daha iyi tamamlamalarına yardımcı olmak kaydıyla ilgili miktarda nikotin formülüze edilmiştir.

 

juul-pods JUUL Pod Classic Tobacco Kartuş (4 adet)

 

Juul Pod Özellikleri

Juul Podlar Juul batarya ve cihazının tek parçalı yapısına uyumlu muhteşem tadlarda gelen hazır podlardır.

Herhangi bir ek bir kısmı görmeyecek, hissetmeyecek, sağlam ve el değmemiş bir biçimde diğer e-sigaralardan farklı olarak elinizde hissedeceksiniz.

Juul Vapor’un cihazı yapmak için çok düşünmesini sağladığını söyleyebilirsin çünkü manyetik şarj yuvası bile en üst kalitededir.

Juul sigara gibi kokmuyor ve dişleri sarartmıyor, bu yüzden tiryakiler için mükemmel pod vape seçeneği olabilir.

Juul, bir kapsülün bir paket sigara ile aynı miktarda nikotin içerdiğini ve aynı zamanda dolu bir tanktan yaklaşık 200 kadar puf alabileceğinizi belirtmektedir.

Marka

JUUL

Arkasındaki tasarım üstünlüğü ve ileri teknoloji ile, JUUL Vapor şirketi ("mücevher" olarak ilan edildi) dünyanın önde gelen e-sigara şirketlerinden biridir. JUUL Vapor ürünleri, pazara sigara içimi için güzel tasarlanmış ve teknolojik olarak gelişmiş ürünler sunmak için var. Şirket, ürünleriyle birlikte kullanılmak üzere hem premium mtl cihaz donanımı hem de lezzet podlarını sunmaktadır. JUUL, dikkatlice tasarlanmış yedek kartuşlar kullanan ve her içimden tamamen memnun kalmanızı sağlayan kapalı sistem mtl kalem tasarımına sahiptir. Kısacası e-sigara sektörünün Apple'ı diyebiliriz.

1 Yorum Mevcut

5.0 Ortalama
1
0
0
0
0

Bir Yorum Ekleyin

  1. Süheyla Açıksöz (doğrulanmış kullanıcı)

    Teşekkürler

    Süheyla Açıksöz

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.