-32%

Juul Basic Kit

(1 müşteri incelemesi)
  • JUUL basic kitinde bir JUUL cihaz ve USB şarj yuvası bulunur.
  • Pod dahil değildir. Dilediğiniz Podu ayrı olarak alabilirsiniz
  • Led ışığı sayesinde şarj durumunu görme
  • Pod’u tak ve kullan Basit kullanım
  • 1 saatte %100 Şarj dolum
  • Ultra hafif
  • Kolay taşınabilir yapı
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

Durumu:

Stokta

339,00  499,00 

Stokta

 

JUUL Basic Kit hakkında

JUUL, esigara endüstrisinde en iyi bilinen isimlerden biri. Etrafında en gelişmiş sıcaklık ayarlı kapalı sistem vaping teknolojisini sunarak buharlama deneyiminde tamamen devrim yarattılar. Geleneksel sigaralardan e-sigaralara geçiş yapmak istiyorsanız, bir süredir sigara içiyorsanız, ancak cihazınızı değiştirmek istiyorsanız veya uzun süredir JUUL ürünlerini kullanıyorsanız, yeni bir cihaz, daha sonra JUUL Basic Kit tam size göre.

Bu kit, şarj edilebilir bir bataryaya sahip JUUL’ların kullanımı kolay elektronik sigara ve şarj için bir USB kablosu ile birlikte gelir. Sadece USB şarj cihazını cihaza bağlayın, bir USB portuna takın ve cihaz tamamen şarj olduğunda sigara içmeye hazırsınız! JUUL cihazı, ağırlıkça %5 nikotin de dahil olmak üzere 0.7 ml JUULs Likit nikotin tuzu içeren tüm JUUL Pod’ları ile uyumludur. Bölmeler, boğucu Crème Brulee, geleneksel Virginia Tobacco, canlandırıcı Serin Nane ve tatlı meyveyi içeren çok çeşitli tatlarda mevcuttur. Kapağı elektronik sigaradan çıkarın, tercih ettiğiniz tada bir JUUL podu yerleştirin ve sigarayı içmeye hazırsınız. Basılacak kafa karıştırıcı düğmeler veya açmak için düğmeler yoktur; sadece cihaza bir göz atın ve eşsiz bir lezzet yaşamaya hazır olun.

Şarj göstergesi ne kadar güç kaldığını bilmenizi sağlar. Gösterge yeşil yandığında, gitmeye hazırsınız; sarı olduğunda, güç tükenir ve kırmızı olduğunda, şarj etme zamanı gelmiştir. Şarj etmeniz gerektiğinde, cihazı USB şarj cihazına bağlayın, bir bağlantı noktasına takın ve kısa sürede tekrar sigara içmeye devam edin.

JUUL Batarya Kurulumu:

Pod mod e-cig cihazları, herhangi bir kullanıcı tarafından kolayca ayarlanabilecek şekilde tasarlanmıştır. JUUL Bataryası, türünün ilk örneğidir ve sadece bir masaüstü veya dizüstü bilgisayara takılı bir USB şarj cihazına manyetik olarak takılarak şarj edilebilir. Şarj olduktan sonra JUUL buharlaştırıcınız kullanıma hazırdır; yerine bir bakla tıklayın ve hazırsınız. Doğru: basılacak düğmeler yok, açılma yok, değiştirilecek ayar yok; Sadece hissettiğiniz zaman nefes alın.

JUUL Boyut Özellikleri:

JUUL Pil 4 boyunda “¾” genişliğindedir. Başlangıç ​​seti ile birlikte gelen manyetik USB şarj cihazında durmak, tam olarak şarj olması için yalnızca bir saat sürer.

Nasıl çalışır:

Öncelikle: renkli kapağı çıkarın ve cihazın ucuna bir JUUL pod dolum kartuşu takın. Bu, kartuş ve ağızlık olarak iki katına çıkar ve içmeye hazırsınız! Herhangi bir tuşa basmanıza gerek yok; JUUL cihazın ucunu içinize çekin ve cihaz gerisini halleder.

Şarj göstergesi:

Cihazda ne kadar şarj kaldığına dair güncellemeler için, şarj seviyesini göstermek üzere iki kez dokunmanız yeterlidir. Yeşil şarjın yüksek, sarı orta ve kırmızı düşük demektir. Göstergeniz, cihazı çizdiğinizde de yanacaktır. –

Marka

JUUL

Arkasındaki tasarım üstünlüğü ve ileri teknoloji ile, JUUL Vapor şirketi ("mücevher" olarak ilan edildi) dünyanın önde gelen e-sigara şirketlerinden biridir. JUUL Vapor ürünleri, pazara sigara içimi için güzel tasarlanmış ve teknolojik olarak gelişmiş ürünler sunmak için var. Şirket, ürünleriyle birlikte kullanılmak üzere hem premium mtl cihaz donanımı hem de lezzet podlarını sunmaktadır. JUUL, dikkatlice tasarlanmış yedek kartuşlar kullanan ve her içimden tamamen memnun kalmanızı sağlayan kapalı sistem mtl kalem tasarımına sahiptir. Kısacası e-sigara sektörünün Apple'ı diyebiliriz.

1 Yorum Mevcut

5.0 Ortalama
1
0
0
0
0

Bir Yorum Ekleyin

  1. Süheyla Açıksöz (doğrulanmış kullanıcı)

    Teşekkürler

    Süheyla Açıksöz

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.