-4%
,

IQOS Heets Sienna Sigara – Kartuş

(20 müşteri incelemesi)

  • From Marlboro
  • 1 Karton 10 Paket İçerir
  • Toplam 200 Adet Kartuş
  • Yoğun Tat
  • Sert içim – Yoğun Tat
  • Kötü Koku Bırakmaz
  • Zararlı Duman İçermez

385,00  400,00 

Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

1 Karton 10 Paket İçerir

Toplam 200 Adet Kartuş

 YOĞUN TAT

Hafif içim – Sert Tat

Kötü Koku Bırakmaz

Zararlı Duman İçermez

FROM MARLBORO

Marka

IQOS

IQOS, tütünün yanmadan ısınmasına neden olan ve sigara, kül ve daha az koku almayan tütünün gerçek tadını veren devrimci teknolojiyi kullanır. Bu, hala pazarda sigara içmeye en yakın alternatif deneyimi yaşamak isteyen insanlarla tanışmak istemeyen sağlık bilinçli sigara içenler için idealdir.Bu yeni ısıyla yanmayan teknoloji, mini tütün çubuklarını (Heets olarak adlandırılır) ısıtır ancak aslında onları yakmaz - yani 800 derecede yanan geleneksel bir sigaraya kıyasla, IQOS tütünü 350 dereceye kadar ısıtır ve bunun yerine bir duman buharı üretir geleneksel duman yerine.Bu, bir sigaradan çıkan dumanla karşılaştırıldığında tütün IQOS buharında bulunan toksisite ve zararlı maddelerin seviyelerinde ortalama %90 ila %95'lik bir azalmaya neden olur.Üstelik, IQOS'un kül, duman ve tabii ki sigara gibi kalıcı kokusu yok.Bu nedenle, IQOS'a taşınmak sigara içmekten çok daha iyi bir seçimdirIQOS, 3 milyar doları aşkın yatırımın ve 430'dan fazla bilim insanı ve İsviçre'deki Ar-Ge tesislerimizde uzman kişiler tarafından yürütülen sigaralara yönelik çeşitli potansiyel olarak düşük riskli alternatifler üzerine bir araştırma sonucu ortaya çıktı. Dünya genelinde 2,9 milyondan fazla tüketici zaten IQOS'a geçti.HEETS olarak bilinen özel olarak tasarlanmış tütün çubukları, seramik kaplı altın ve platinden yapılmış benzersiz bir ısıtma bıçağı kullanan IQOS tutucuya yerleştirilir. Uzman elektronikler, yanma olmaması için sıcaklığı kontrol eder.SİGARA YOK IQOS, tütünü yakmak yerine ısıtarak, duman değil tütün buharı oluşturur. IQOS buharı sigara dumanından daha hızlı dağılır. Uluslararası hava kalitesi testleriyle kanıtlandığı gibi iç mekan hava kalitesini olumsuz etkilemez ve ikinci el duman kaynağı değildir.KÜL YOK Sigaraların aksine, IQOS tütün yakmaz ve dolayısıyla kül üretmez.KOKU YOK IQOS kullandıktan sonra, eller, saçlar ve giysiler üzerinde kalan koku sigaraların bıraktığından çok daha azdır. IQOS risksiz değildir. Tütün kaynaklı sağlık risklerini azaltmanın en iyi yolu, tütün kullanımını tamamen bırakmaktır.

20 Yorum Mevcut

5.0 Ortalama
20
0
0
0
0

Bir Yorum Ekleyin

  1. Kadir

    Ben iki paket sigara içiyordum iki hafta oldu çok memnunum nefes alışim ve tat alişim degişti tavsiye ederim.

    Kadir

  2. Bora Bora Apart Ugur Ayhan Kalkanlı (doğrulanmış kullanıcı)

    Problemsiz siparis zamaninda Geldi. Tsk

    Bora Bora Apart Ugur Ayhan Kalkanlı

  3. melis b. (doğrulanmış kullanıcı)

    İlk denediğim iqos sigarası ve gayet güzel

    melis b.

  4. ozgur (doğrulanmış kullanıcı)

    tatmin edici , heets cesitlerinden en iyisi

    ozgur

  5. Mert (doğrulanmış kullanıcı)

    Urun %100 orijinaldir,icimi rahatdir.cargo hızlı bir sekilde elime gecmisitir. çök memnunum bu siteden alisveris yaptıgım icin .

    Mert

    • Teoman (mağaza yöneticisi)

      Yorumunuz için biz teşekkür ederiz, keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle.

      Teoman

  6. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    Güzel

    İsimsiz

  7. Banu (doğrulanmış kullanıcı)

    Zamanında kargo ve güvenilir bir site.

    Banu

  8. Onat A. (doğrulanmış kullanıcı)

    Gayet hızlı.Ürün doğru

    Onat A.

  9. Emre Akyol (doğrulanmış kullanıcı)

    Memnunum

    Emre Akyol

  10. Aylin (doğrulanmış kullanıcı)

    Ilginiz ve yardimlariniz, hizli gonderiniz icin cok tesekkur ederim.

    Aylin

  11. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    İyi

    İsimsiz

  12. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    Tamamen gercek tum acabalarim yok oldu tesekkurler

    İsimsiz

  13. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    Güzel

    İsimsiz

  14. Mustafa (doğrulanmış kullanıcı)

    Hızlı ve güvenli

    Mustafa

  15. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    İçimi iyi

    İsimsiz

  16. Yiğit (doğrulanmış kullanıcı)

    Ürün orjinal ve çok hızli elime ulaştı. Güvenilir bir satici gönül rahatliğiyla alişveriş yapilabilir

    Yiğit

  17. Mustafa (doğrulanmış kullanıcı)

    Hızlı teslim edildi, kapıda ödeme ile aldım. Siteden memnunum teşekkürler

    Mustafa

  18. Halim Tolga Yiğit (doğrulanmış kullanıcı)

    Tat, doygunluk güzel

    Halim Tolga Yiğit

  19. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    Her zamanki Sienna. Sert içim sevenlere tavsiye ederim. Amber gibi tat yok ancak bence içimi normal Sigara’ya en yakını. Bronze’dan daha hafif.

    İsimsiz

  20. kadri guven (doğrulanmış kullanıcı)

    tesekkur ederim

    kadri guven

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.