,

IQOS Heets Amber AVRUPA Sigara – Kartuş

(18 müşteri incelemesi)
  • Heets Amber
  • From Marlboro
  • 1 Karton 10 Paket İçerir
  • Toplam 200 Adet Kartuş
  • Orta içim – Yoğun Tat
  • Kırmızı marlboro benzer Tat
  • Kötü Koku Bırakmaz
  • Zararlı Duman İçermez
  • Tüm Dünya’da kutular yenilendi, ürünler aynı. Artık marlboro ibaresi yer almamaktadır, selection yazar.
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

400,00 

1 Karton 10 Paket İçerir

Toplam 200 Adet Kartuş

Kırmızı Marlboro Benzer Tat

Orta İçim – Yoğun Tat

Kötü Koku Bırakmaz

Zararlı Duman İçermez

FROM MARLBORO

Marka

IQOS

IQOS, tütünün yanmadan ısınmasına neden olan ve sigara, kül ve daha az koku almayan tütünün gerçek tadını veren devrimci teknolojiyi kullanır. Bu, hala pazarda sigara içmeye en yakın alternatif deneyimi yaşamak isteyen insanlarla tanışmak istemeyen sağlık bilinçli sigara içenler için idealdir. Bu yeni ısıyla yanmayan teknoloji, mini tütün çubuklarını (Heets olarak adlandırılır) ısıtır ancak aslında onları yakmaz - yani 800 derecede yanan geleneksel bir sigaraya kıyasla, IQOS tütünü 350 dereceye kadar ısıtır ve bunun yerine bir duman buharı üretir geleneksel duman yerine. Bu, bir sigaradan çıkan dumanla karşılaştırıldığında tütün IQOS buharında bulunan toksisite ve zararlı maddelerin seviyelerinde ortalama %90 ila %95'lik bir azalmaya neden olur. Üstelik, IQOS'un kül, duman ve tabii ki sigara gibi kalıcı kokusu yok. Bu nedenle, IQOS'a taşınmak sigara içmekten çok daha iyi bir seçimdir IQOS, 3 milyar doları aşkın yatırımın ve 430'dan fazla bilim insanı ve İsviçre'deki Ar-Ge tesislerimizde uzman kişiler tarafından yürütülen sigaralara yönelik çeşitli potansiyel olarak düşük riskli alternatifler üzerine bir araştırma sonucu ortaya çıktı. Dünya genelinde 2,9 milyondan fazla tüketici zaten IQOS'a geçti. HEETS olarak bilinen özel olarak tasarlanmış tütün çubukları, seramik kaplı altın ve platinden yapılmış benzersiz bir ısıtma bıçağı kullanan IQOS tutucuya yerleştirilir. Uzman elektronikler, yanma olmaması için sıcaklığı kontrol eder. SİGARA YOK IQOS, tütünü yakmak yerine ısıtarak, duman değil tütün buharı oluşturur. IQOS buharı sigara dumanından daha hızlı dağılır. Uluslararası hava kalitesi testleriyle kanıtlandığı gibi iç mekan hava kalitesini olumsuz etkilemez ve ikinci el duman kaynağı değildir. KÜL YOK Sigaraların aksine, IQOS tütün yakmaz ve dolayısıyla kül üretmez. KOKU YOK IQOS kullandıktan sonra, eller, saçlar ve giysiler üzerinde kalan koku sigaraların bıraktığından çok daha azdır. IQOS risksiz değildir. Tütün kaynaklı sağlık risklerini azaltmanın en iyi yolu, tütün kullanımını tamamen bırakmaktır.

18 Yorum Mevcut

4.9 Ortalama
17
1
0
0
0

Bir Yorum Ekleyin

  1. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    Güvenilir, hızlı teslimat

    İsimsiz

  2. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    Teşekkürler

    İsimsiz

  3. Zeynep A. (doğrulanmış kullanıcı)

    Bu siteden aylardır güvenli bir şekilde remin ediyorum

    Zeynep A.

  4. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    Teşekkürler

    İsimsiz

  5. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    Teşekkürler

    İsimsiz

  6. Selen (doğrulanmış kullanıcı)

    Marlboro kirmizi kadar agir degil, guzel bir sigara

    Selen

  7. züleyha s. (doğrulanmış kullanıcı)

    Amber dan şaşmayın

    züleyha s.

  8. murat ayyıldız (doğrulanmış kullanıcı)

    Simdiye kadar verdiğim tüm silarişler en kısa zamanda elimli ulaşti ve ne sipariş verdi isem aynısı geldi…güvenilir site ve güvenilir alısveriş isteyenlere tavsiye ederim..

    murat ayyıldız

  9. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    Teşekkürler…

    İsimsiz

  10. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    hizli kargo teşekkürler

    İsimsiz

  11. Işıl A. (doğrulanmış kullanıcı)

    Hızlı ve güvenli teslimat

    Işıl A.

  12. kemal özcan (doğrulanmış kullanıcı)

    Güzel teşekkür ederim

    kemal özcan

  13. özgür özbilen (doğrulanmış kullanıcı)

    kaliteli ürün

    özgür özbilen

  14. Ali Ö. (doğrulanmış kullanıcı)

    Son derece hızlı ve doğru ürünler gonderildi. Teşekkür ediyorum.

    Ali Ö.

  15. YETKİN (doğrulanmış kullanıcı)

    6. Siparişim çok memnunum. Kapıda Kredi Kartıyla ödeme kolaylığı ve hızlı kargo müthiş. Çok teşekkür ederim.

    YETKİN

  16. tanselgenc (doğrulanmış kullanıcı)

    Guvenli alisveris icin tesekkurler.

    tanselgenc

  17. İsimsiz (doğrulanmış kullanıcı)

    Hızlı teslim uygun fiyat, yüksek kalite

    İsimsiz

  18. Sinem Eraslan (doğrulanmış kullanıcı)

    Her daim güvenilir, teşekkür ederim

    Sinem Eraslan

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.