-23%
,

Geek Vape FLINT All-in-One MTL Kit 1000Mah

  • Hem MTL – Hem POD
  • Salt Nikotin Likit ve Normal Likit Uyumlu
  • 22mm Çap
  • 2 mL Maksimum Likit Kapasitesi
  • Üstün Paslanmaz Çelik Konstrüksiyon
  • 1.6ohm NS Coil – Salt Nic ve MTL İçin Optimize Edilmiştir
  • 1.2 ohm NS Coil
  • ULTEM MTL Drip Tip
  • Altın Kaplama 510 Bağlantı
  • Entegre 1000mAh Pil
  • Paslanmaz Çelik Konstrüksiyon
  • Üç Çıkışlı Gerilim Modu – 3.2V, 3.5V, 3.8V
  • Maksimum Gerilim Çıkışı: 4.2V
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

Durumu:

Stokta yok

358,80  466,80 

Temizle

Geek Vape FLINT Hepsi Bir Arada Başlangıç Kiti, Nic Salts ve MTL vape stilleri için optimize edilmiş en son vape kalem seti olup, gelişmiş bir NS Coil Sistemi ile eşleştirmek için üç farklı voltaj çıkışlı 1000mAh şarj edilebilir pil içerir.
Basitliği göz önünde bulundurarak hazırlanmış Geek Vape FLINT Kit, ergonomik tasarıma sahip 22mm’lik bir taban çapını ölçüyor – tek bir altıgen ateşleme düğmesiyle tam olarak çalışıyor.
FLINT, aşağıdaki aralıktaki üç farklı Gerilim Çıkış Moduyla cihaza güç veren dahili bir 950mAh batarya ile donatılmıştır: 3.2V, 3.5V ve 3.8V.
Sezgisel LED pil ışığı göstergesinin yanı sıra eksiksiz bir güvenlik koruma paketi kullanımı kolay deneyim sağlar.
Atomizer bölümünde, MTL modunda hem normal E-Sıvı hem de özel nikotin tuzları E-Sıvı ile donatılan yeni 1.6ohm NS Coil bulunur.
FLINT Tank, en özelleştirilebilir özellik için beş farklı hava akımı boyutuna sahip dinamik bir AFC halkası ile birlikte gelir.

Geek Vape FLINT Pil Özellikleri:

  • 22mm Taban Çapı
  • 93.95mm Yükseklik – Tank dahil
  • Entegre 1000mAh Pil
  • Paslanmaz Çelik Konstrüksiyon
  • Üç Çıkışlı Gerilim Modu – 3.2V, 3.5V, 3.8V
  • Maksimum Gerilim Çıkışı: 4.2V
  • Tek Düğme Operasyonu – Altıgen Ateşleme Mekanizması
  • LED Pil Ömrü Göstergesi
  • 10 saniye koruma
  • Aşırı ısınmaya karşı koruma
  • Kısa devre koruması
  • Düşük Akü Koruması
  • MicroUSB Şarj Portu – 1A Maksimum Akım
  • Havalandırma delikleri
  • Altın Kaplama 510 Bağlantı
  • Serenity Blue, Gunmetal, Black, Rainbow renklerde mevcut

Geek Vape FLINT MTL Tank Özellikleri:

  • 22mm Çap
  • 2 mL Maksimum Likit Kapasitesi
  • Üstün Paslanmaz Çelik Konstrüksiyon
  • Yüksek Dereceli Silika Cam Takviye
  • Rahat Kayar Dolgu Tasarımı
  • Beş Farklı Hava Akışı Seçeneği – AFC Halkası
  • 1.6ohm NS Coil – Salt Nic ve MTL İçin Optimize Edilmiştir
  • 1.2 ohm NS Coil
  • Gıdaya Uygun Organik Pamuk
  • ULTEM MTL Drip Tip
  • Altın Kaplama 510 Bağlantı

Geek Vape FLINT Kit Kutu İçeriği:

  • 1 FLINT Battery
  • 1 FLINT MTL Tank
  • 2 1.6ohm NS Coils
  • 1 Yedek Cam Tüp
  • 1 Yedek Parça Çantası
  • 1 Kullanım kılavuzu

Geek-Vape-FLINT-All-in-One-MTL-Kit-1000Mah-sigaratech.com-9 Geek Vape FLINT All-in-One MTL Kit 1000Mah

0 Yorum Mevcut

0.0 Ortalama
0
0
0
0
0

İlk Yorumu Siz Yapın “Geek Vape FLINT All-in-One MTL Kit 1000Mah”

Henüz bir yorum yok.

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.