-27%

Aspire ZQ Pod Mod

  • 1.4 ohm
  • 650 mah
  • 2 ml kapasite
  • 2 farklı mod
  • Hem 3.5v hemde 4.2v ateşleme gücü
Kargo Bilgisi

MNG kargo ile 1-4 iş gününde teslim

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme Seçeneği

Durumu:

Stokta yok

219,00  299,00 

Temizle

Aspire ZQ Vi Pod mod  Kit 650 mAh pil, 2 ML likit kapasitesine sahip Gri  ve siyah renkleri bulunan modern bir elektronik sigaradır.

Kullanımı Gayet basittir. Hava Sensörü ve tuşlu kullanıma sahiptir.

Aroması ve içimi muazzamdır.

Kullanan müşterilerimizin Tamamı üründen Memnun Kalmışlardır. Geri dönüşleri Muhteşem bir üründür.

 

Ana Özellikler:

1. Öncelikle, yeterli atomizasyon için CSA teknolojisini (hücresel spiral hava akımı) benimser.

2. Ultra yumuşak hava akışı ve mükemmel lezzet

3. 3.5V sabit voltaj modunu ve 4.2V tam güç çıkış modunu destekler.

4. Manuel tuş işlemiyle kullanışlı hava anahtarı

5. 2ml manyetik Genel likit, CBD salt likit için pod

6. Büyük lezzet için 1.4ohm organik pamuk coil

Ürün görünümü:

Renk: siyah, kırmızı, mavi, tunç

Fiziksel parametre:

Boyutu: 85.7 * 34 * 14.4mm

Pil Kapasitesi: 650mAh

Watt: 7-13W

Pod Kapasitesi: 2ml

Bobin: Organik Pamuk Coil

Direnci: 1.4ohm

Özellikleri:

Pil kapasitesi: 650mAh

Pod kapasitesi: 2ml

Renk: Siyah, Mavi, Gri, Kırmızı

 

Paket içeriği:

1 * ZQ Vi Pod Cihazı 650mah

1 * USB Kablosu

1 * Kullanım Kılavuzu

 

Aspire yeni ZQ Pod sistem seti. 650mAh lityum pil ve 2ml ZQ VI Pod Kartuşundan oluşur.

CSA (hücresel spiral hava akımı) Teknolojisini benimseyerek, petek ağındaki hava akışını yönlendirir, böylece havadaki puf, organik pamuk ile kartuş bobinine gelir.

Bu sayede pürüzsüz lezzetleri deneyimleyebilirsiniz.

Ayrıca, ZQ VI kitinde herhangi bir yanma sorunu yoktur. Manyetik konektörlerle donatılmış olan ZQ VI Pod Kitinin değiştirilmesi ve yeniden doldurulması kolaydır.

Silikon geçmeli conta ile herhangi bir sızıntı problemi yoktur.

Sabit voltaj modunu veya tam güç çıkış modunu değiştirerek kullanabilirsiniz.

ZQ VI Başlangıç ​​Seti, güvenli buharı garantilemek için çoklu korumalara sahiptir.

85.7 * 34 * 14.4mm ebadında tasarlanmıştır.

0 Yorum Mevcut

0.0 Ortalama
0
0
0
0
0

İlk Yorumu Siz Yapın “Aspire ZQ Pod Mod”

Henüz bir yorum yok.

1. Siparişim Ne Zaman Kargolanır ? 

  • Cevap: Siparişiniz hafta içi saat 15:00’a kadar yapıldı ise aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü 12:00 den sonra verilen siparişler tüm hafta sonunu dahile girdiği için bu paketler pazartesi siparişleri ile beraber kargoya verilir.

2. Siparişim’in hazırlandığı ve Kargolandığı bilgisi tarafıma iletilecek mi?

  • Cevap: Sipariş durumları müşterilerimize sipariş esnasında girdiğiniz mail adresine iletilir. Ayrıca Kargo takip numaraları hem mail aynı günün akşamı saat  21:00 dan sonra iletilir.

3. Hangi kargo şirketi ile gelecek? Hangi şehirden yola çıkacak?

  • Cevap: MNG Kargo ile gönderim sağlıyoruz ve kargolar İstanbul çıkışlıdır. Kargo adresinize göre istanbul içi 1-2 iş gününde, istanbul dışı ise 1-4 iş günü içerisinde ulaşır. Kargo ücreti sabit 10 TL’dir. Kapıda ödeme esnasında siparişinizi tamamladığınızda ki tutar ne ise onu ödersiniz ekstra bir ücret alınmaz kargo tarafından.

4. Elektronik Sigara Ürünleriniz Orjinal mi?

  • Cevap: Ürünlerimizin hepsi orijinaldir ve orjinallik garantilidir. Bu bizimle yapmış olduğunuz alışveriş garantisidir. Resmi üretici tarafından bir çok ürünün orijinalliği kontrol edebilmeniz için serial ve QR kod (kare Kod) taraması paketler üzerinde mevcuttur.

5. Elektronik Sigara Likiti, Elektronik Sigara Pili veya Başka Bir şey hediyeniz var mı? Pazarlık Var mı?

  • Cevap: Fiyatlarımız Sabittir. Sadece satın aldığınız ürün orijinal kapalı kendi paketinde gönderilir. Harici olarak hiçbir hediyemiz yoktur. Tüm fiyatlarımız mantıklı rakamlarda olup, yüksek fiyat yazarak hediyeyi satmak gibi bir ticari anlayışımız yoktur. Bu etik değildir.

6. Satış Biçimleriniz Neler?

  • Cevap:  Kapıda ödeme olarak ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer eft/havale yapmak isterseniz lütfen whatsapp hattımız ile irtibata geçiniz. Taksitli veya elden satış gibi şekilde ürün satışı yoktur.

7. Sipariş tamamladım ayrıca birşey yapmama gerek var mı? Siparişimin Durumunu nasıl kontrol edeceğim?

  • Cevap: Siparişi doğru ve açık teslimat adresinizi yazarak tamamladıysanız bize herhangi bir bilgi vermenize gerek yok. Verdiğiniz sipariş otomatik olarak bize düşmektedir.  Biz saat 09:00 – 15:00 saatleri arasında sürekli olarak belirli aralıklarla siparişin hazırlanması için depoya iletiyoruz

Size siparişinizi oluşturduktan sonra sipariş bilgileri mail olarak iletilir. (Mail bildirimi gelmedi ise bazen spam klasörüne düşmüş olabilir gereksiz mailler veya spam maller kısmında bulunabilir). Siparişiniz kargoya verildikten sonra saat 21:00 gibi mail ile kargo takip numaraları paylaşılır. Sitemizdeki Sipariş Takip bölümünden ya da mailde iletilen kargo linkine tıklayarak takibini yapabilirsiniz.

8. Stok durumları güncel mi?

  • Cevap: Stoklarımız Günceldir. Stok durumu ön sipariş olan ürün ilanları daha sonra gelebilecek ürünlerdir. Tükendi durumunda olan ilanlarımızdaki ürünler çok ekstra bir durum olmadıkça satışını bitirdiğimiz ürünlerdir. Ön sipariş almıyoruz devamlı stoklar güncellediği için ve çok çeşitlilik olması sebebi ile ön sipariş durum bilgisi kullanıyoruz. Ön sipariş yazan ürünleri whatsappdan sorup stok bilgisi hakkında hızlı bilgi alabilirsiniz.

9. Nasıl Güvenebilirim ?

  • Cevap:  Kısa bir zaman ayırarak sitemiz ile ilgili google’da bir araştırma yapabilirsiniz. Sitemizdeki ürünlere yapılan gerçek müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemiz en az 2 seneden fazla geçmişe sahip olup domain yaşı araştırması yapabilirsiniz. X bir domain den yönlendirme vs işlemler uygulanmaz stabil sade özgün içerikli ürün bilgilerine girmeye gayret ederiz.